"En av föreställningens absoluta höjdpunkter är när Caligari med endast en snusnäsduk och en serie knutar får hela salongen att tjuta av skratt. Flera klassiker framförs, och konsekvent presenteras dessa genom en rofull och hjärtlig karaktär som barnen verkligen älskar. Om och om igen hör jag hur barnen skryter för varandra att de minsann har sett honom förut."
- Citat från Anders ARKADIA Sebring via Sveriges Magiarkiv

"Det blir knäpptyst! 80 barn som bara andas! Caligari har äntrat scenen och fångar barnens uppmärksamhet direkt och så kör han igång föreställningen ”Kappsäcken” här hos oss på Alfons Åbergs Kulturhus. En interaktiv föreställning där barnen är med och tar plats. Jubel, applåder och trollformler fyller teatern i Alfons Åbergs Kulturhus. Tack Tord för att du kommer till oss så ofta med din fina föreställning!"
- Tina Phipps, Programansvarig Alfons Åbergs Kulturhus.

"Vi på Röda Korset, Ljungby hade det stora nöjet att ha Caligari på besök på vårt sommarkollo i Varberg. Och vilket nöje det var! Caligari trollband både barn, kolloledare och kökspersonal på ett smått brutalt men ack så humoristiskt och charmigt sätt. Det var med minst sagt skräckblandad förtjusning vi skrattade oss igenom detta fantastiska spektakel. Inte bara är Caligari en oerhört skicklig fakir som verkligen kan sitt hantverk, han är också en otroligt varm personlighet som bjuder mycket på sig själv och har en förmåga att verkligen se och möta sig publik på ett mycket inkluderande vis. Tack Tord, och hjärtligt välkommen åter!"
- Malin Alfredsson, biträdande föreståndare Röda korset, Ljungbys sommarkollo.

"Finns det något bättre sätt att inleda en kväll av godsaker än att köra in spik i näsan? Inte om en frågar oss på Metamorfos. Genom att tänja kroppens gränser till upplösning levererade Tord Caligari spänning, humor och en jävla god stämning. Perfekt start på en fin kväll."
-Nils Erik Daniel Linde, Metamorfos

"Vår dotter och hennes kompis hade gemensamt 8 årskalas för hela klassen. Vi anlitade Caligari som avrundade kalaset med en spännande, fantasifull och rolig trolleriföreställning. Caligari var skicklig på att involvera barnen, var mycket lyhörd och anpassade sig till olika situationer utan att låta föreställningen tappa momentum.
Caligaris trolleriföreställning överträffade alla förväntningar trots att de var högt satta från början. Rekommenderas varmt!"
- Ida, förälder

"Jag hade förmånen kunna anlita Tord Sandström Fahlström till att representera oss på den stora bokmässan i Göteborg. Tord fångade väldigt många blickar med sin fantastiska 3 meter långa unika gestalt vilket genererade många besökare till vår monter på mässan. Han har ett härligt sätt att möta besökare och är väldigt smidig att jobba med. Jag rekommenderar honom varmt till mina bästa affärskontakter! (Men på bokmässan skall han jobba för oss!)"
-Jakob Ståhle, Wake Up Publishing AB

"Tack för din medverkan på Baobab Festival 2014 i Malmö Folkets Park den 7 juni. Din föreställning fascinerade och roade, skapade undran och förtjusning. Vi fick mycket uppskattning för den situation du skapade i tältet. Genuint artisteri med skärpa.
Stort Tack från BaobabFestivalen, Kulturtältets organisatörer, crew och alla som var där."
- Percy Andersson, arrangör, Baobabfestivalen

"Tack Tord, för att du satte guldkant på starten av 2013 års julmarknad på Nordstan! Riktiga fakirer är det tunnsått med. Att du kom och väckte liv i ett traditionellt sätt att underhålla med gatuteater på Nordstan var mycket uppskattat. Föreställningen var alldeles lagom lång, det var skickligt, spännande, roligt och väldigt snyggt! Du har en förmåga att fånga en bred publik, och ditt sätt att charma våra äldre hantverkare var fint!

”Det var lite hemskt, så jag vågade inte titta hela tiden, men vilken trevlig ung man” uttryckte en äldre dam sig.
Din föreställning passar strängt taget för alla åldrar och vid de flesta tidpunkter och tillfällen.
Jag hoppas verkligen det går bra för dig, och ser fram emot att få bjuda in dig igen!
MER CALIGARI ÅT FOLKET!"
- Ina Jansson, arrangör, Nordstans Julmarknad och Terramoto AB  

”Tord Caligari har för andra året i rad medverkat på vikingafestivalen Lionga Ting i Linköping. Med ett par uppträdanden per dag har Tord fångat såväl vuxnas som barns intresse och hans förmåga att få med sig publiken och att även låta barn bli en del av föreställningen har varit mycket uppskattat. Vi hoppas att Tord har möjlighet att komma till oss även nästa år och visa upp sina konster.”  
- Jeanette Astvik/Kassör i Caput Gothiae

Östra Småland 2017
Barometern 2017
Corren 2013
Någon tidning i Kalmar 1998
Lokalpressen Lerum, 2016
Expressen 2013 med Magikergränd
Sydsvenskan 2013 Foto: Albin Brönmark
Söderköping 2013
Nordstan press. Göteborg 2013
GP 2011 Tosca på GöteborgsOperan
GöteborgsOperans säsongsprogram 2013
Lerums Tidning 1 juli 1998