Privata barnkalas i Göteborg

Det här är en lekfull varietéföreställning med jonglering, trolleri och spännande konster. Den största belöningen för Caligari är att se vuxna och barn ha roligt tillsammans!
Efteråt signeras autografkort och barnen får gärna ställa frågor och byta några ord med artisten.
Alla barnkalas är olika så tveka inte för att ställa frågor! Tillsammans hjälps vi åt för att skapa de bästa förutsättningar för härlig underhållning.

"Vår dotter och hennes kompis hade gemensamt 8 årskalas för hela klassen. Vi anlitade Caligari som avrundade kalaset med en spännande, fantasifull och rolig trolleriföreställning. Caligari var skicklig på att involvera barnen, var mycket lyhörd och anpassade sig till olika situationer utan att låta föreställningen tappa momentum. Caligaris trolleriföreställning överträffade alla förväntningar trots att de var högt satta från början. Rekommenderas varmt!" - Ida, förälder

Info:

  • Målgrupp: Vid privat barnkalas är föreställningen främst för barn 5-9 år och vuxna i alla åldrar.
  • Längd: Ca 30 min.
  • Yta: Minst 3x3 men gärna mer. Föreställningen är anpassad för att kunna spelas i vardagsrum eller hyrd lokal.
  • Var: I Göteborg dit det går att åka med lokaltrafik eller pendeltåg.
  • Pris: För prisuppgifter, skriv till tordsandfahlstrom@gmail.com

Att tänka på inför kalaset

Det är stor skillnad på 5-åringar och 9-åringar men Caligari kan anpassa föreställningen utefter ålder på barnen. De bör dock ha fyllt minst 5 år för att kunna ta till sig föreställningen på bästa sätt. En del barn kan vara känsliga för höga ljud, så som applåder, skratt eller när barnen ropar trollformler så minst en förälder eller annan vuxen får gärna sitta med i publiken. Caligari dyker upp för att underhålla med sin föreställning men han är ingen barnvakt.