MINGEL

Mingel på styltor

Som styltman har Caligaris imponerande balans uppskattats på flera olika evenemang, bland annat som entrévärd på Malmö Citys stora Höstfest, levande reklampelare på Bokmässan i Göteborg och på flera marknader runtom i Sverige. Mingel på styltor är ett perfekt sätt att interagera med besökarna på ett event. Tord Caligari gör helt enkelt ditt evenemang roligare.
Tillsammans med Varieté Vagant kan Caligari dessutom erbjuda större mingel med musik, trolleri och styltor. Läs mer om dem på www.vagant.nu
 
"Tord fångade väldigt många blickar med sin fantastiska 3 meter långa unika gestalt (...) Han har ett härligt sätt att möta besökare och är väldigt smidig att jobba med. Jag rekommenderar honom varmt till mina bästa affärskontakter!"
- Jakob Ståhle, Wake Up Publishing AB

Den minglande luffaren

Till 1800-tals marknaden kommer en luffare vandrande. Han spelar på skedar i gathörnen och säljer små lyckobrev på torget. Det kan även hända att han plockar fram några trolleritrick för att roa besökarna.
Det här är ett mingel som är speciellt framtaget till Torekällbergets 1800-tals dagar men går att köra på flera evenemang.
"Tord är en lyhörd, inbjudande, och varm i sitt sätt att möta publiken. Han förgyllde vår 1800-talsvecka! En riktig fena på att spela sked dessutom! Rekommenderas varmt."
- Susanna Lovén, Torekällbergets 1800-talsdagar